18 Haziran 2015 Perşembe

Dönüşüm





Doğaya baktığımızda her şey döngüsel bir dönüşüm içinde ..Bir tohum toprağa düşer, yağmurlarla ıslanır, çatlar, başıyla toprağı deler, göğe doğru yükselir, güneş le beslenir, ta ki çiçekleri toprağa saçılıp yeni tohumlar verene kadar…

Kendi hayatımıza bakınca ne görüyoruz? Böylesi doğal bir dönüşüme izin veriyor muyuz? Kendimizi bir tohum gibi serpilip büyümemizi, gelişimimizi izlemek için hayatımıza dışarı çıkıp bakacak alanı yaratıyor muyuz?

Durduğumuz yer bize iyi geliyor mu? Hayatımızda bırakabileceğimiz şeyleri bırakmaya sahip çıkmamız gerekenlere sahip çıkmaya gücümüz yetiyor mu? Hepsinden önemlisi bunlarının ayrımının farkında mıyız? Bundan sonra yapmak istediklerimiz için niyetimiz ne? Nasıl bir tutumla yola çıkıyoruz? Mutlu muyuz ya hu? içeriye sorunca gelen cevap;iyidir devam mı diyor, yoksa dur bir dakka mı?

Dönüşüm sohbetleri işte tam bunlar üzerine gelişti. Şimdiye kadar kendi içimizde sorguladığımız herşeyi paylaşalım istiyorum. Birbirimizi, duyalım, görelim.. Üzerimizdeki kat kat örtülerden silkinerek kalkıp, arkamızda bırakacağımız kozaya bir bakalım. Yol arkadaşlığı olsun bu.
Yeniden farkında olarak yaşamak için kozaya ve ondan çıkacak kelebeğin oluşumuna kanatlarını açmasına tanıklık edelim beraberce. Tıpkı onun kanatlarındaki dengeyi bulalım hayatımızda!

Kelebek müthiş zerafetiyle uçarken biz YAŞAMAYA VE DÖNÜŞMEYE devam edelim .

ŞEHİME GÜL GÖZEN

Kişisel Dönüşüm Uzmanı Şehime Gül Gözen ile her salı Dönüşüm programı devam ediyor!
Şehime Gül Gözen'den Bireysel Randevu Almak İçin: 0532 657 83 37


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder