20 Aralık 2014 Cumartesi

Kendine Bi' İyilik Yap!

Kendine Bi İyilik Yap!


Neden sen? Niye şimdi?
Yarın odama kimseyi almayacağım ve açacağım pencerelerimi. Serin bir esintiye teslim edeceğim keşkelerimi; Artık daha çok yer açacağım kendime. Bir bir özür dileyeceğim pişmanlıklarımdan ve beni ben yapan hatalarımı severek başlayacağım kendimi anlamaya. Yarın, “ama, keşke” ve benzeri sözcüklerle vedalaşacağım. Yeniden başlayacağım... Mazeretsiz!

Pek ya yarın yoksa?
Kendine bir iyilik yap... Ve gözlerinin içine bak. İçinde kalanları şimdiye taşı. Umuda bırakma, başla!

Sakladığın kim?
İçimizde bizi biz yapmaya hazır mucizeler bekliyor. Onlar için bütün mevsimler aynı kokuyor. Dünden öncesi, bugünden sonrası aynı renk... ‘Asla’larla çizdiğimiz sınırlar, ‘eminim’lerle, ‘biliyorum’larla gösterdiğimiz dirençlerin ötesinde, orada öylece bizi bekliyorlar.
İçinizde, tanımlamakta zorluk çektiğiniz, kime neye olduğunu bilemediğiniz o çok derin özlem var ya; O sizsiniz! Bizi biz yapmaya hazır mucizelerin sesi... Diyorlar ki ‘bi iyilik yap kendine’. Duy, hisset, fark et!
Bi iyilik yap kendine. Sor, durmadan sor... Belki de aynı soruyu hep yeniden, bambaşka yollardan selamla… Ki yaşamaya başla! / kendini yaşa...

Nasıl?
Yaşadığımız her şeyin kötü bir rüya olduğu inancından vazgeçerek... Yanılsamalara, varsayımlara veda edip, kendimize merhaba diyerek! Her birimiz aslında evrenin kesintisiz güç kaynağıyız. Hayatın dinamosuyuz! O halde neden Motivasyonu kendi içimizde aramak yerine bir kurtarıcı bekleyelim?
Kendinize bir iyilik yapın, kendinizle geçireceğiniz eşsiz bir randevu için beni arayın...

Neden ben?
Geç kalmışlığa inanmadığım için mesela… Bir zamanlar sizinle aynı masallara inanmış olduğum için ya da... Gözlerimin içine bakıp gülümseyebildiğim için en çok… Sizi size kavuşturacak yol olmasam da, harita okumayı öğrendiğim için…
Kendi hayatının dinamosu olmayı seçen birçok danışanımın o muhteşem coşku ve inancıyla
yaşantıma büyük sevinçler kattığım için; 12 buluşma...

Haydi, kendinize bi iyilik yapın, kendiniz olmayı seçin! Yola Çıkalım:)

Şehime Gül Gözen ile Yaşam koçluğu
Rezervasyon için: 0532 657 8337


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder