28 Nisan 2015 Salı

Bir Niyetle Başlar....

Evrensel bilinç kusursuz işliyor... Büyük bir saatin dişli çarkları gibi dönüyoruz evrenle birlikte. Her çark bir işlevle, aşkla dönüyor ve bir diğerinin dönmesine vesile oluyor. Kalp kalbe, el ele, birlikte yürüyoruz.

Her sohbette keyifli paylaşımlarla yeni şeyler öğreniyor ve fark ettiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Neyin nasıl ve neden olduğunu her zaman anlayamasak da, arkada olan hayrı ve sunulanın mükemmelliğini görünce bize de şükretmek kalıyor...

"Bir niyetle başlar her şey." demişti Nilgün hocamız bize. Bir niyet ettik; hep birlikte yolda yürümek, gerçeğe, içimize doğru, hazinelerimizi keşfederek... Hep birlikte niyet edelim, geçmiş veya gelecekte değil, şimdi; doğanın kut'sandığı, birlik, huzur ve kardeşlik için savaşılan, gönülden paylaşmanın en kutsal ibadet olduğu, yaralı olanlara sevgiyle içten destek verilen bir Dünya'ya niyet edelim. Hep birlikte şifalanmaya niyet edelim. Çünkü bu Dünya'da çok fazla acı yarattık ve bunların şifası da bizde.

Ve Nepal'de ki depremzede kardeşlerimize de şifa diliyoruz.. Lütfen dilerken eyleme de geçelim:

"Faturalı TURKCELL , VODAFONE veya AVEA hatlardan 2930'a göndereceğiniz AKUT yazan bir SMS mesajı ile AKUT'a 5.- TL bağışta bulunabilir"

(http://www.akut.org.tr/bagis-yap)

Arama çalışmaları devam ediyor: http://www.akut.org.tr/operasyon-haberleri/1439/nepal-depremi-guncelleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder